پایان نامه بازاریابی و بازارسازی زیره و زرشک

آمار مطالب

کل مطالب : 649
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 20
باردید دیروز : 7
بازدید هفته : 27
بازدید ماه : 27
بازدید سال : 4997
بازدید کلی : 42919

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان behinta و آدرس behinta.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : behzad
تاریخ : پنج شنبه 20 شهريور 1393
نظرات

۱-۱ مقدمه

تحقیق‌ برای‌ افزایش‌ صادرات‌ غیرنفتی‌ که‌ در کشور ما امری‌ الزامی‌است‌. دراین‌ مورد گرچه‌ در مقاطع‌مختلف‌ زمانی‌ چه‌ قبل‌ و چه‌ بعد از انقلاب‌ تحقیقاتی‌ انجام‌ شده‌ است‌ اما اقدامات‌ مؤثری‌ آنچنانکه‌ باید و شایدهنوز صورت‌ نگرفته‌ است‌. تجربه‌ کشورهای‌ موفق‌ در امر توسعه‌ اقتصادی‌ نشان‌ داده‌ که‌ تجارت‌ خارجی‌ نقش‌بسیار مهم‌ و تعیین‌ کننده‌ای‌ در فرایند توسعه‌ این‌ کشورها ایفا کرده‌ و به‌ طور قطع‌ می‌توان‌ گفت‌ که‌ هیچ‌کشورتوسعه‌ یافته‌ و تازه‌ صنعتی‌ شده‌ای‌ را نمی‌توان‌ یافت‌ که‌ بدو توسعه‌ تجارت‌ و تکیه‌ بر صادرات‌ خود به‌ این‌امر نایل‌ شده‌ باشد.

فهرست مطالب

فصل اول

۱-۱ مقدمه ۲

۲-۱ ضرورت‌ و اهمیت‌ مسئله‌ ۵

۳-۱ اهداف تحقیق. ۸

۴- ۱ فرضیات تحقیق. ۸

۵-۱ کاربردهای انجام تحقیق. ۹

۶-۱ پیشینه تحقیق. ۹

تحقیقات انجام شده در زمینه بازاریابی و بازار رسانی محصولات کشاورزی  ۹

فصل اول

بخش اول. ۱۷

۱-۲  مقدمه‌ ۱۷

۲-۲ تاریخچه‌ ۱۸

۳-۲ خصوصیات‌ گیاهشناسی‌ زیره‌ سبز. ۱۸

۱-۳-۲  ویژگیهای‌ عمومی‌. ۱۸

۲-۳-۲  ارقام‌ زیره‌ سبز. ۲۰

۳-۳-۲  زیستگاه‌ و پراکنش‌… ۲۰

۱-۴-۲ مصارف خوراکی و ارزش غذایی. ۲۵

۲-۴-۲ اهمیت‌ دارویی‌. ۲۶

۵-۲  سایر کاربردهای‌ زیره‌ سبز. ۲۶

۶-۲  ویژگیها وروشهای‌ کشت‌ زیره‌ سبز. ۲۷

۱-۶-۲ کاشت‌.. ۲۹

۳-۶-۲  داشت‌.. ۳۰

۳-۶-۲ برداشت‌.. ۳۱

۷-۲  آفات‌ و امراض‌… ۳۲

۸-۲  خصوصیات‌ زرشگ‌.. ۳۳

۹-۲  تاریخچه‌ زرشک‌.. ۳۴

۱۰-۲  خصوصیات‌ گیاهشناسی‌ و پراکنش‌ جنس‌ زرشک‌.. ۳۵

۱-۱۰-۲  ویژگیهای‌ عمومی‌. ۳۵

۲-۱۰-۲  گونه‌های‌ زرشگ‌.. ۳۵

۳-۱۰-۲  زیستگاه‌ و پراکنش‌… ۳۸

۱۱-۲  مصارف‌ خوراکی‌، ارزش‌ غذایی‌ و اهیمت‌ دارویی‌ زرشک‌.. ۳۹

۱-۱۱-۲  مصارف‌ خوراکی‌ و ارزش‌ غذایی‌: ۴۰

۲-۱۱-۲  اهمیت‌ دارویی‌. ۴۰

۱۲-۲ سایر کابردهای‌ زرشک‌: ۴۱

۱۳-۲ ویژگیها و روشهای‌ پرورش‌ زرشک‌ بیدانه‌ ۴۲

۱-۱۳-۲  کاشت‌ و تکثیر. ۴۴

۲-۱۳-۲ داشت‌.. ۴۵

۳-۱۳-۲ برداشت‌.. ۴۶

۱۴-۲ آفات‌ و امراض‌ زرشک‌.. ۴۸

بخش دوم ۵۱

۱-۲  تعریف بازار ۵۱

۲-۲  طبقه بندی بازارهای مختلف.. ۵۱

۱-۲-۲  طبقه بندی بازار بر اساس موضوع مبادلات: ۵۱

۲-۲-۲ بازارها بر اساس وضعیت مکانی: ۵۲

۳-۲   تعریف بازاریابی. ۵۲

۴-۲  ابعاد مختلف بازاریابی. ۵۵

۱-۴-۲  بازاری گرائی. ۵۶

۲-۴-۲  بازار شناسی. ۵۶

۳-۴-۲  بازاریابی. ۵۶

۴-۴-۲  بازار رسانی. ۵۷

۵-۴-۲  بازار گردی. ۵۷

۶-۴-۲  بازار سنجی. ۵۷

۷-۴-۲ بازار داری. ۵۸

۸-۴-۲ بازار گرمی. ۵۸

۹-۴-۲  بازار گردانی. ۵۸

۵-۲  عناصر قابل کنترل و موثر بر بازاریابی. ۵۹

۶-۲  تاریخچه بازاریابی. ۵۹

۷-۲  مفاهیم اساسی بازاریابی. ۶۲

۸-۲  عوامل موثر در بازاریابی. ۶۳

۱-۸-۲  فروشندگان اولیه ۶۳

۲-۸-۲ واسطه‌های بازاریابی. ۶۴

۱-۲-۸-۲ دلالان. ۶۴

۲-۲-۸-۲  واحدهای توزیع فیزیکی. ۶۴

۳-۲-۸-۲  آژانسهای خدمات بازاریابی. ۶۵

۴-۲-۸-۲  واسطه‌های مالی. ۶۵

۳-۸-۲  مشتریان. ۶۵

۴-۸-۲  رقبا ۶۶

۵-۸-۲ جوامع. ۶۷

۹-۲  مفهوم جدید بازاریابی. ۶۷

۱۰-۲ تئوریهای رفتار خریدار ۶۸

۱-۱۰-۲  تئوری اقتصاد خرد (Microevonmic theory) 68

2-10-2  تئوری روان شناسی (psychogical) 69

1-2-10-2 مراحل تصمیم گیری خریدار ۶۹

۱-۱-۲-۱۰-۲ شناخت اشکال. ۶۹

۲-۱-۲-۱۰-۲  جستجو برای اطلاعات.. ۷۰

۳-۱-۲-۱۰-۲  ارزیابی کردن خط مشی‌های مختلف (عمل تصمیم گیری) ۷۱

۱۱-۲  مفهوم بازاریابی محصولات کشاورزی. ۷۲

۱۲-۲  اهمیت بازاریابی محصولات کشاورزی. ۷۳

۱۳-۲  عملیات بازاریای. ۷۵

۱-۱۳-۲  فعالیت‌های مبادله ای. ۷۵

۲-۱۳-۲  فعالیت‌های فیزیکی. ۷۶

۱۴-۲  سازمان بازاریابی. ۷۸

۱۵-۲  فعالیتها و وظایف بازاریابی محصولات کشاورزی. ۸۰

۱-۱۵-۲   جمع آوری اطلاعات.. ۸۰

۲-۱۵-۲  حمل و نقل. ۸۱

۳-۱۵-۲  درجه بندی و استاندارد نمودن محصولات.. ۸۲

۴-۱۵-۲  بسته بندی و تبدیل محصولات.. ۸۳

۵-۱۵-۲ انبارداری. ۸۵

۶-۱۵-۲  تبلیغات.. ۸۵

۷-۱۵-۲   اعتبار ۸۵

۸-۱۵-۲  قیمت گذاری. ۸۶

۱۶-۲  شبکه‌های بازاریابی. ۸۷

۱-۱۶-۲ خرده فروشان. ۸۷

۲-۱۶-۲  عمده فروشان. ۸۷

۳-۱۶-۲  سلف خران. ۸۸

۴-۱۶-۲  میدان داران. ۸۸

۵-۱۶-۲ سایر موارد ۸۸

۱۷-۲  اهداف بازاریابی محصولات کشاورزی. ۸۹

۱-۱۷-۲  آنچه به عهده دولت می‌باشد. ۸۹

۲-۱۷-۲  آنچه بر عهده تولید کننده می‌باشد. ۹۰

۱۸-۲  نقش شرکتهای تعاونی در بازاریابی. ۹۱

۱۹-۲  مسیر بازاریابی. ۹۱

۲۰-۲  هزینه‌های بازاریابی. ۹۲

۲۱-۲  حاشیه بازاریابی. ۹۳

۲۴-۳- کارایی بازاریابی. ۹۴

۲۳-۲  مدل‌های حاشیه بازاریابی. ۹۶

۱-۲۳-۲  الگوی مارک- آپ (Mark up Model) 96

2-23-2  الگوی حاشیه نسبی (Relative Model) 97

3-23-2  الگوی هزینه بازاریابی (Marketing Cost. Model) 97

4-23-2 الگوی انتظارات عقلایی (Ration Expectation Model) 98

24-2  شفافیت بازار ۹۹

۲۵-۲  برخی مشکلات اساسی موجود در بازاریابی محصولات کشاورزی  ۹۹

فصل سوم

۱-۳  مقدمه ۱۰۳

۲-۳  روش تحقیق. ۱۰۳

۳-۳ روش جمع آوری اطلاعات.. ۱۰۳

۴-۳ منابع اطلاعات ثانویه ۱۰۴

۵-۳ منابع اطلاعات اولیه ۱۰۵

۶-۳ جامعه آماری. ۱۰۵

۷-۳ نمونه آماری. ۱۰۵

فصل چهارم

۱-۴- مقدمه ۱۰۸

۲-۴- اهمیت اقتصادی زیره ۱۰۸

۱-۲-۴- کشورهای وارد کننده و صادر کننده زیره ۱۱۰

۲-۲-۴- روند تولید و صادرات زیره ۱۱۰

۳-۴ مشخصات جامعه مورد بررسی و مشخصات تحقیق. ۱۱۴

۴-۴ ویژگی‌های نمونه مورد بررسی تولید کنندگان زیره ۱۱۵

۱-۴-۴  ویژگی‌های سنی. ۱۱۵

۲-۴-۴  سطح تحصیلات.. ۱۱۶

۳-۴-۴ وضعیت مالکیت اراضی. ۱۱۷

۵-۴ ویژگی‌های نمونه مورد بررسی عمده فروشان زیره ۱۱۸

۱-۵-۴ ویژگی‌های سنی. ۱۱۸

۲-۵-۴  سطح تحصیلات.. ۱۱۹

۱-۶-۴  ویژگیهای سنی. ۱۲۰

۲-۶-۴ سطح تحصیلات.. ۱۲۰

۷-۴  انواع بازارهای زیره ۱۲۱

۱-۷-۴  بازار سر مزرعه ۱۲۲

۲-۷-۴ بازار عمده فروشی. ۱۲۴

۳-۷-۴  بازار خرده فروشی. ۱۲۶

۸-۴ سازمان بازاریابی زیره ۱۲۷

۱-۸-۴  عمده فروشان. ۱۲۸

۲-۸-۴  خریدران محلی. ۱۲۹

۳-۸-۴   نمایندگان عمده فروش.. ۱۲۹

۴-۸-۴  میدان داران. ۱۳۰

۵-۸-۴ دلالان. ۱۳۰

۶-۸-۴   خرده فروشان. ۱۳۱

۹-۴  عملیات بازاریابی زیره ۱۳۱

۱-۹-۴  حمل و نقل. ۱۳۱

۲-۹-۴  درجه بندی. ۱۳۲

۳-۹-۴  استاندارد ۱۳۳

۱-۳-۹-۴ مواد خارجی موجود در زیره ۱۳۳

۲-۳-۹-۴  ویژگی‌های زیره استاندارد شده باید به شرح زیر باشد: ۱۳۴

۴-۹-۴   بسته بندی. ۱۳۴

۵-۹-۴  اطلاعات زیر باید بر روی هر بسته یا بر چسب شود: ۱۳۵

۵-۹-۴ انبارداری. ۱۳۵

۱۰-۴  اعتبار ۱۳۵

۱۱-۴  مسیر بازاریابی زیره ۱۳۷

۱-۱۱-۴  مسیرهای اصلی بازاریابی زیره ۱۳۸

۱۲-۴  قیمت گذاری. ۱۳۸

۱۳-۴ حاشیه بازاریابی. ۱۳۹

۱۴-۴  هزینه بازاریابی. ۱۴۱

۱۵- ۴  سود بازاریابی. ۱۴۴

۱۶-۴  ضریب هزینه بازاریابی. ۱۴۵

۱۷-۴  ضایعات.. ۱۴۶

۱۸-۴  عدم کارایی بازاریابی. ۱۴۷

۱۹-۴  شفافیت بازار ۱۴۸

۲۰-۴  ویژگی‌های نمونه مورد بررسی تولید کنندگان زرشک.. ۱۴۹

۱-۲۰-۴  ویژگی‌های سنی. ۱۴۹

۲-۲۰-۴  سطح تحصیلات.. ۱۵۰

۳-۲۰-۴  وضعیت مالکیت اراضی. ۱۵۱

۲۱-۴  ویژگیهای نمونه مورد بررسی عمده فروشان زرشک.. ۱۵۲

۱-۲۱-۴ ویژگیهای سنی. ۱۵۲

۲-۲۱-۴  سطح تحصیلات.. ۱۵۳

۲۲-۴ ویژگی‌های نمونه مورد برری خرده فروشان زرشک.. ۱۵۳

۱-۲۲-۴  ویژگی‌های سنی. ۱۵۳

۲-۲۲-۴  سطح تحصیلات.. ۱۵۴

۲۳-۴  انواع بازارهای زرشک.. ۱۵۵

۱-۲۳-۴  بازار سر مزرعه ۱۵۶

۲-۲۳-۴  بازار خرده فروشی. ۱۵۸

۲۴-۴   سازمان بازاریابی. ۱۶۰

۱-۲۴-۴  عمده فروشان. ۱۶۰

۲-۲۴-۴ خریداران محلی. ۱۶۱

۳-۲۴-۴  نمایندگان عمده فروش.. ۱۶۲

۴-۲۴-۴  میدان داران. ۱۶۲

۵-۲۴-۴  دلالان. ۱۶۳

۶-۲۴-۴ خرده فروشان. ۱۶۳

۲۵-۴ عملیات بازاریابی زرشک.. ۱۶۴

۱-۲۵-۴  حمل و نقل. ۱۶۴

۲-۲۵-۴ درجه بندی. ۱۶۴

۳-۲۵-۴ استاندارد ۱۶۶

۴-۲۵-۴  بسته بندی. ۱۶۸

۵-۲۵-۴  انبارداری. ۱۶۸

۲۶-۴  اعتبار ۱۶۹

۲۷-۴  مسیر بازاریابی زرشک.. ۱۷۰

۲۸-۴ قیمت گذاری. ۱۷۱

۲۹-۴ حاشیه بازاریابی. ۱۷۲

۳۰-۴  هزینه‌های بازاریابی. ۱۷۳

۳۱-۴  سود بازاریابی. ۱۷۷

۳۲-۴  ضریب هزینه بازاریابی. ۱۷۹

۳۳-۴  ضایعات.. ۱۷۹

۳۴-۴  عدم کارایی بازاریابی. ۱۸۲

۳۵-۴  شفافیت بازار ۱۸۳

۳۶-۴  مشکلات بازاریابی و صادرات زیره و زرشک.. ۱۸۴

فصل پنجم

۱-۵- مقدمه ۱۸۸

۲-۵  نتایج و بحث.. ۱۸۸

۳-۵  پیشنهادات جهت بهبود بازاریابی زیره و زرشک.. ۱۹۸

منابع. ۲۰۵

 

دانلود فایل



تعداد بازدید از این مطلب: 92
موضوعات مرتبط: تحقیقات , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود