تحقیق برای افزایش صادرات غیرنفتی که در کشور ما امری الزامیاست. دراین مورد گرچه در مقاطعمختلف زمانی چه قبل و چه بعد از انقلاب تحقیقاتی انجام شده است اما اقدامات مؤثری آنچنانکه باید و شایدهنوز صورت نگرفته است. تجربه کشورهای موفق در امر توسعه اقتصادی نشان داده که تجارت خارجی نقشبسیار مهم و تعیین کنندهای در فرایند توسعه این کشورها ایفا کرده و به طور قطع میتوان گفت که هیچکشورتوسعه یافته و تازه صنعتی شدهای را نمیتوان یافت که بدو توسعه تجارت و تکیه بر صادرات خود به اینامر نایل شده باشد.
فهرست مطالب
فصل اول
۱-۱ مقدمه ۲
۲-۱ ضرورت و اهمیت مسئله ۵
۳-۱ اهداف تحقیق. ۸
۴- ۱ فرضیات تحقیق. ۸
۵-۱ کاربردهای انجام تحقیق. ۹
۶-۱ پیشینه تحقیق. ۹
تحقیقات انجام شده در زمینه بازاریابی و بازار رسانی محصولات کشاورزی ۹
فصل اول
بخش اول. ۱۷
۱-۲ مقدمه ۱۷
۲-۲ تاریخچه ۱۸
۳-۲ خصوصیات گیاهشناسی زیره سبز. ۱۸
۱-۳-۲ ویژگیهای عمومی. ۱۸
۲-۳-۲ ارقام زیره سبز. ۲۰
۳-۳-۲ زیستگاه و پراکنش… ۲۰
۱-۴-۲ مصارف خوراکی و ارزش غذایی. ۲۵
۲-۴-۲ اهمیت دارویی. ۲۶
۵-۲ سایر کاربردهای زیره سبز. ۲۶
۶-۲ ویژگیها وروشهای کشت زیره سبز. ۲۷
۱-۶-۲ کاشت.. ۲۹
۳-۶-۲ داشت.. ۳۰
۳-۶-۲ برداشت.. ۳۱
۷-۲ آفات و امراض… ۳۲
۸-۲ خصوصیات زرشگ.. ۳۳
۹-۲ تاریخچه زرشک.. ۳۴
۱۰-۲ خصوصیات گیاهشناسی و پراکنش جنس زرشک.. ۳۵
۱-۱۰-۲ ویژگیهای عمومی. ۳۵
۲-۱۰-۲ گونههای زرشگ.. ۳۵
۳-۱۰-۲ زیستگاه و پراکنش… ۳۸
۱۱-۲ مصارف خوراکی، ارزش غذایی و اهیمت دارویی زرشک.. ۳۹
۱-۱۱-۲ مصارف خوراکی و ارزش غذایی: ۴۰
۲-۱۱-۲ اهمیت دارویی. ۴۰
۱۲-۲ سایر کابردهای زرشک: ۴۱
۱۳-۲ ویژگیها و روشهای پرورش زرشک بیدانه ۴۲
۱-۱۳-۲ کاشت و تکثیر. ۴۴
۲-۱۳-۲ داشت.. ۴۵
۳-۱۳-۲ برداشت.. ۴۶
۱۴-۲ آفات و امراض زرشک.. ۴۸
بخش دوم ۵۱
۱-۲ تعریف بازار ۵۱
۲-۲ طبقه بندی بازارهای مختلف.. ۵۱
۱-۲-۲ طبقه بندی بازار بر اساس موضوع مبادلات: ۵۱
۲-۲-۲ بازارها بر اساس وضعیت مکانی: ۵۲
۳-۲ تعریف بازاریابی. ۵۲
۴-۲ ابعاد مختلف بازاریابی. ۵۵
۱-۴-۲ بازاری گرائی. ۵۶
۲-۴-۲ بازار شناسی. ۵۶
۳-۴-۲ بازاریابی. ۵۶
۴-۴-۲ بازار رسانی. ۵۷
۵-۴-۲ بازار گردی. ۵۷
۶-۴-۲ بازار سنجی. ۵۷
۷-۴-۲ بازار داری. ۵۸
۸-۴-۲ بازار گرمی. ۵۸
۹-۴-۲ بازار گردانی. ۵۸
۵-۲ عناصر قابل کنترل و موثر بر بازاریابی. ۵۹
۶-۲ تاریخچه بازاریابی. ۵۹
۷-۲ مفاهیم اساسی بازاریابی. ۶۲
۸-۲ عوامل موثر در بازاریابی. ۶۳
۱-۸-۲ فروشندگان اولیه ۶۳
۲-۸-۲ واسطههای بازاریابی. ۶۴
۱-۲-۸-۲ دلالان. ۶۴
۲-۲-۸-۲ واحدهای توزیع فیزیکی. ۶۴
۳-۲-۸-۲ آژانسهای خدمات بازاریابی. ۶۵
۴-۲-۸-۲ واسطههای مالی. ۶۵
۳-۸-۲ مشتریان. ۶۵
۴-۸-۲ رقبا ۶۶
۵-۸-۲ جوامع. ۶۷
۹-۲ مفهوم جدید بازاریابی. ۶۷
۱۰-۲ تئوریهای رفتار خریدار ۶۸
۱-۱۰-۲ تئوری اقتصاد خرد (Microevonmic theory) 68
2-10-2 تئوری روان شناسی (psychogical) 69
1-2-10-2 مراحل تصمیم گیری خریدار ۶۹
۱-۱-۲-۱۰-۲ شناخت اشکال. ۶۹
۲-۱-۲-۱۰-۲ جستجو برای اطلاعات.. ۷۰
۳-۱-۲-۱۰-۲ ارزیابی کردن خط مشیهای مختلف (عمل تصمیم گیری) ۷۱
۱۱-۲ مفهوم بازاریابی محصولات کشاورزی. ۷۲
۱۲-۲ اهمیت بازاریابی محصولات کشاورزی. ۷۳
۱۳-۲ عملیات بازاریای. ۷۵
۱-۱۳-۲ فعالیتهای مبادله ای. ۷۵
۲-۱۳-۲ فعالیتهای فیزیکی. ۷۶
۱۴-۲ سازمان بازاریابی. ۷۸
۱۵-۲ فعالیتها و وظایف بازاریابی محصولات کشاورزی. ۸۰